Alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs kunnen vanaf woensdag 5 november 15.00 uur zich opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. Dan gaan Sjors Sportief en Sjors Creatief van start.

 

Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 50 sport- en 11 creatieve activiteiten. Op vrijdag 29 oktober krijgt elke kind een boekje met het volledige aanbod. Voorbeelden zijn beeball, volleybal, waterpolo, streetdance, klassiek ballet, gitaarles of scouting. De eerste activiteiten starten 10 november. Anderen in het voorjaar 2015. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

 

Kinderen kunnen zich vanaf 5 november om 15.00 uur gaan inschrijven voor de sportieve- of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door op de website www.sportenindoesburg.nl te klikken op activiteiten. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website.  Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

 

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Breedtesport Doesburg via info@sportenindoesburg.nl of telefoon 06-51 200 695. Wilt je Sjors Scholenboekje digitaal bekijken kan dit ook op www.sportenindoesburg.nl. Klik dan op activiteiten en dan op ‘Sjors Scholenboekje’.