In een overvol zwembad Den Helder heeft DWV, de Doesburgse Watersport Vereniging, zondag 11 maart zijn nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt. Apotheek De Linie zal de komende twee jaar als hoofdsponsor onlosmakelijk verbonden zijn aan de zwem- en waterpoloclub uit Doesburg.


Zondag 11 maart organiseerde DWV de E.ON zwemwedstrijden in Doesburg. Een mooie gelegenheid om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe hoofdsponsor en dat was niet geheel zonder reden.


Astrid de Jong-Coene, eigenaar van Apotheek de Linie, had de afspraak met de sponsorcommissie van DWV gemaakt dat in het eerste jaar van de sponsorovereenkomst, er uniforme kleding zou worden aangeschaft voor de complete zwemafdeling. Een prachtig gebaar van de nieuwe hoofdsponsor die tevens lid is van het dameswaterpoloteam van DWV.


Voorzitter André Vreman sprak in een korte toespraak zijn waardering uit voor de nieuwe hoofdsponsor en bedankte Astrid de Jong-Coene voor het aangaan van een verbintenis voor de komende twee jaren.


Het ruim aanwezige publiek ondersteunde de toespraak van de voorzitter met een daverend applaus. Nadat alle leden van de zwemafdeling zich gehuld hadden in het nieuwe sponsorshirt werden zij in het bijzijn van de nieuwe hoofdsponsor en de voorzitter op de foto vastgelegd.


Verder meldt DWV dat het een nieuwe secretaris heeft. Vincent Weijers volgt Aernoudt Bottemanne op die zijn dagelijkse werkzaamheden niet langer kon combineren met DWV.