Bij Only for Men in Doesburg vindt in het laatste weekend van mei een grote autoshow plaats. Auto Totaal, Kleine en Garage Schel showen van 27 tot en met 29 mei meer dan honderd occasions op het terrein van de mannenmodewinkel.

Wie op zoek is naar een andere auto of het gewoon leuk vindt om auto’s kijken, kan op vrijdag 27 mei, zaterdag 28 mei en zondag 29 mei z’n hart ophalen bij de autoshow bij Only for Men.

Meer dan honderd auto’s worden aangeboden tegen aantrekkelijke tarieven en wie een occasion aanschaft, krijgt een Only for Men-kledingcheque ter waarde van 250 euro. Op vrijdag begint de autoshow om 13.00 uur en loopt door tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de autoshow is de modewinkel ook geopend dus bezoekers kunnen naast auto’s kijken ook op zoek gaan naar nieuwe kleding of een drankje doen aan de bar in de winkel.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.