In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg wordt op zondag 29 mei van 10.00 – 17.00 uur de eerste Montmartre markt van dit jaar georganiseerd op het Roggeplein / Vischmarkt en de Roggestraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op deze markt kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten maar ook antiek, brocante, kunst en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musette muziek ontbreken niet.

De Montmartre markten worden ook nog georganiseerd op de zondagen 26 juni, 31 juli en 28 augustus van 10.00 – 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.