Filiaalleider Pascal Jansen van Echte Bakker Koenen in Doesburg start een nieuwe zaak. In het centrum van Arnhem op het Velperplein gaat 20 mei de deur open van Boulangerie Pascal. De bakkerswinkel komt in het voormalige pand van delicatessenzaak Noack.

 

Boulangerie Pascal is een nieuwe Arnhemse Bakkerswinkel met een Frans tintje. ‘Wij richten ons op een breed publiek. Zo kun je bij ons terecht voor een vers gebakken croissant, een Franse Baguette, een Pain du Spelt of een belegd desembroodje met een koffie to-go, de boulangerie is een geen speciaalzaak maar een specialere zaak’, aldus eigenaar Pascal Jansen van Boulangerie Pascal.

 

Schermafbeelding 2015-05-18 om 06.58.47De boulangerie wil zich graag onderscheiden van de traditionele bakkerij en biedt daarom een specifiek assortiment van desem spelt en artisanaal gebakken brood. Daarnaast een vast assortiment van cakemixen / biologische moestuin jam’s / verse sappen en chutney’s.

 

Jansen: ‘De enige echte Arnhemse meisjes zijn een vast onderdeel van het assortiment, ons koekwerk verschilt van dag tot dag. Uniek aan de Boulangerie is het ontbreken van een toonbank, de klant staat centraal en daar heeft Pascal de winkel op aangepast’.

 

Bij Pascal houden ze van puur en wordt er zoveel als mogelijk samengewerkt met lokale ondernemers en hun producten. Zo komt het Speltgraan van een akker uit Duiven en wordt het door de Molen in Zevenaar vermalen. In Westervoort wordt door Bakkerij Koenen het deeg voorbereid, waarna het in de Boulangerie wordt gebakken tot diverse specialiteiten. Boulangerie Pascal is 7 dagen per week geopend aan het Velperplein 21 te Arnhem.