De actie van Sportclub Doesburg, waarbij leden en vrijwilligers langs de deuren zijn gegaan om lege flessen op te halen, heeft de voetbal 850 euro opgeleverd. Het geld komt ten goede aan de jeugdafdeling van de voetbalclub.

 

In april zijn spelers en vrijwilligers van Sportclub Doesburg langs de deuren gegaan om lege flessen op te halen. Met de lege flessenactie haalt de jeugd van Sportclub Doesburg geld op dat weer ten goede komt aan activiteiten en materialen. In de week voorafgaand aan de actie zijn de teams eerst langs de huizen gegaan en hebben briefjes uitgedeeld om mensen attent te maken op de actie.

 

Een week later zijn de F-, E-, D- en C-teams langs alle huizen gegaan om de lege flessen op te halen. ‘Overal liepen de kanjers van Sportclub Doesburg. Zij werden hierbij ondersteund door de trainers, leiders en ouders. Door de hulp van COOP Doesburg konden de flessen snel worden verwerkt. In totaal is er met de actie, na aftrek van kosten, 850 euro opgehaald. Wederom een super prestatie van de jeugd van Sportclub Doesburg’, aldus Annemarie Hartgers namens de Activiteitencommissie van Sportclub Doesburg.