Sportclub Doesburg heeft Rodney Hartgers per 1 augustus benoemd als nieuwe hoofdtrainer. Hartgers volgt Rob Jansen op, die als assistent verder gaat. Hartgers is momenteel nog assistent-trainer van het eerste team.

 

De wisseling van Hartgers en Jansen als hoofdtrainer is deze week besloten. ‘Aangezien beide oud-spelers geen trainerslicentie hadden, moesten zij op cursus voor het trainersdiploma UEFA 3.  Helaas moest Rob Jansen tussentijds afhaken wegens privé omstandigheden. Daar Rodney het bestuur afgelopen dinsdag kon melden dat hij geslaagd was, konden wij ons voorstel in werking zetten’, motiveert voorzitter Wim Egbertzen de keuze voor Hartgers.

 

Egbertzen vervolgt: ‘Wij zijn als bestuur dan ook blij dat er duidelijkheid is richting de spelersgroep en de leden. Wij wensen dan ook Rodney en Rob veel succes in het komende seizoen’.

 

De tweede assistent van afgelopen seizoen, Helmuth Lenting, heeft aangegeven iets anders binnen SC Doesburg op te willen pakken. Hij zal dan ook geen deel uitgaan maken van de technische staf voor komend seizoen.