Ondernemer Bart van den Belt komt om dinsdag 31 maart op uitnodiging van Kleynenborgh naar Doesburg om een inspiratiesessie te houden voor ondernemers. Van den Belt is bekend van onder andere de tv-programma’s ‘Altijd Jong’ en ‘De Succesfactor’, en van het boek ‘Fluitend Veranderen’.

 

Weet jij wat er voor nodig is om succesvol te zijn als ondernemer? Hoe zorg je er voor dat jij als ondernemer met je hoofd bij de cijfers blijft en tegelijkertijd met je hart bij de klant bent? Wat zijn de sleutels voor zakelijk succes? Deze vragen komen aan bod tijdens de inspiratiesessie van Van den Belt.

 

Tijdens deze inspiratiesessie leert Bart van den Belt je hoe jij jezelf kan inspireren en motiveren om het beste uit jezelf en je eigen onderneming te halen. Naast dat Bart de inhoud weet te combineren met humor en interactie krijg je:

–       Een inspirerende avond

–       De mogelijkheid om eenvoudig te netwerken

–       Inzicht in je eigen onderneming

–       Concrete tips om meer klanten te krijgen

 

De inspiratiesessie is op Dinsdag 31 maart en duurt van 19.30 tot 23.00 (incl. netwerkborrel) bij Hanzegilde (Kerkstraat 15, te Doesburg). De inspiratieavond wordt aangeboden door Kleynenborgh en is daarom gratis voor de deelnemers. Stuur een mail naar ilse@kleynenborgh.com om je aan te melden. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt.