Basisschool De Ark aangeboden op Marktplaats

Het gebouw waar tot voor kort basisschool De Ark aan de Kraakselaan in Doesburg was gevestigd, wordt als woon- en werkruimte op basis van antikraak aangeboden op Marktplaats.nl. De aanbieder is Prevenda, een organisatie uit Oss die zich bezighoudt met het verkopen en verhuren van panden.

 

De Ark wordt op Marktplaats.nl aangeboden als mix tussen bewoning en startende ondernemers. Zo is het pand volgens de advertentie op Marktplaats geschikt voor creatieve beroepen, praktijken zoals fysiotherapie en kantoorruimte. De ruimtes worden aangeboden op basis van een bruikleenovereenkomst.

 

Wie zich in De Ark wil vestigen, betaalt 225 euro per maand. Daar komen een waarborgsom van 500 euro, administratiekosten van 20 euro en sleutelgeld van 20 euro bij. De aangeboden oppervlakte bedraagt 100 m2.

Marktplaats

 

2 reacties

 1. Frans van der krul

  Waarom kunnen ZZpers dit niet huren, bij inschrijving wordt deze groep buiten gesloten, lijkt niet geheel juist te gaan bij Prevenda het woord misleiding wil ik niet gebruiken.Inschrijfformulier past niet voor de doelgroep ZZP.

 2. mevr. H.F. Steenbergen

  Het voorstel om de school in de binnenstad in Doesburg af te breken vind ik persoonlijk zonder van het gebouw.
  We kunnen in z’n pand juist een mooie creatieve activiteitencentrum op zetten, wat ontbreekt in Doesburg. Nu is alles zo verspreid in Doesburg. Of zorgen dat er een MBO voor volwassenen komt. Zie b.v. de Volksuniversiteit in Zevenaar.
  Dit zal een verrijking kunnen zijn om mensen te stimuleren te blijven studeren voor een hobby cursus of voor andere cursussen b.v. talen cursussen, kookcursussen etc. Misschien een leuk kookcentrum, waar mensen voor ouderen kunnen koken voor een laag bedrag. Denk daarbij aan Restaurant van Harte. Je kan hier ook mensen een kans bieden om te leren weer iets te bereiken op de arbeidsmarkt. Voor ouderen zijn al voldoende woningen gebouwd en worden op nieuw gebouwd zie st. Elisabeth. Er staan al zoveel huizen te koop.

  Wat ontbreekt in Doesburg is een heel mooi doeltreffende activiteitencentrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑