In het centrum van Doesburg komt een beauty salon. Half februari opent Beauty Heaven de deuren in de Ooipoortstraat nummer 17. Initiatiefnemers van de schoonheidssalon zijn Augusta van Dijken en Kim Lipperts.

 

‘Op 14 februari willen wij onze opening houden van onze beauty salon, Beauty Heaven aan de Ooipoortstraat 17 doesburg. Afgelopen vrijdag hebben wij het huurcontract getekend, het klussen is begonnen. We gaan voor een toegankelijke stijlvolle salon’, zo laat Van Dijken weten.

 

Van Dijken vervolgt: ‘Wij zijn allebei twee jaar geleden aan huis begonnen met onze zaak en een jaar geleden is onze samenwerking een feit geworden. we zijn zo ontzettend hard gegroeid dat we verder willen en kunnen uitbereiden en we gaan dit doen door middel van een winkelpand’.

 

Beauty Heaven gaat zich onder andere bezighouden met hair extensions, wimper extensions, massage, permanente make up, harsen, pedicure, nagelstyliste, spraytanning, kapsels, verkoop van producten en cadeaubonnen.

 

‘We hebben nog veel uitbreidingsplannen en hopen dat we daarom nog harder zullen groeien, omdat we op z’n mooie lokactie van start kunnen gaan’, aldus Van Dijken.