De nieuwe haarmode voor de komende periode is het gebruik van warme en koele tinten in één look met strakke contourlijnen en haar met veel bewegingsruimte. Dat laat Bennie’s Barber Shop weten.

De medewerkers van Bennie’s Barber Shop hebben onlangs de najaar- en wintermode haartrend opgedaan tijdens de Vaktechnisch Hair Fashion Event in Amersfoort.

Was het combineren van grafische lijnen met lossere vormen voorheen een no go area, nu gaan ze moeiteloos samen, zonder dat het extreem oogt. Hetzelfde geldt voor het gebruik van warme en koele tinten in één look. Zo luidt de haartrend voor de komende periode.

Bij de nieuwe haarmodelijn waarmee BBS werkt, zie je dat de contourlijnen vrijwel allemaal zeer strak zijn, terwijl het haar zelf volop bewegingsruimte heeft. Dat komt door de vele lagen die op verschillende manieren en met diverse technieken in het haar worden geknipt of gesneden.

Hoewel koele en warme nuances perfect samengaan, is koel volgens BBS absoluut te trend. De cooltint bij uitstek is grijs. Hier en daar wordt grijs afgewisseld met hippe metallic accenten.

Bennie’s Barber Shop laat weten dat haar medewerkers klaar zijn om klanten te adviseren en te helpen bij deze nieuwe haartrend. Bennie’s Barber Shop is met haar dames- en herenkapsalon gevestigd in de Ooipoorstraat, waar ook een schoonheidssalon is, en met een herensalon in de Mensperience Store van Only for Men aan de Barend Ubbinkweg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.