Wie op zoek naar een aantrekkelijke gebruikte fiets, kan vanaf 19 tot en met 26 oktober terecht bij Xyclesevice. Dan is weer de jaarlijkse gebruikte fietsenmarkt. Er zijn dan fietsen te koop vanaf 50 euro.

Wij ruimen op, ook overjarige en demomodellen, laat Xycleservice weten. ‘Zo mee voor de laagste prijs. Inclusief garantie en onderhoudsbeurt voor de beste prijs’.

Kortom, het is een perfect moment om een gebruikte fiets aan te schaffen. De gebruikte fietsenmarkt is van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 oktober. Er zijn zelfs elektrische fietsen te koop vanaf 299 euro.

Xycleservice is gevestigd op de Leigraafseweg 33F op bedrijventerrein Beinum-West in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.