Bewoners van Noordelijk Molenveld die vragen hebben over de wijkrenovatie of gewoon eens kennis willen maken met de door de gemeente aangestelde toezichthouder, kunnen op werkdagen van 09.00 tot 10.00 uur de directiekeet op de hoek Armgardstraat-Loddero bezoeken.


Dat laten Jaartsveld Infra BV, Wijkraad Noordelijk Molenveld en de gemeente Doesburg in een gezamenlijke nieuwsbrief weten. In de nieuwsbrief staat te lezen dat de toezichthouder, de heer P. Ten Cate, de wijkbewoners graag ontvangt en eventuele vragen zal beantwoorden.


In diverse reacties op DoesburgDirect.nl blijkt dat er behoefte is om vragen te stellen, maar dat niet altijd duidelijk is waar dan kan. Nu is helder dat het op werkdagen van 09.00 tot 10.00 uur mogelijk is om vragen te stellen of om gewoon eens kennis te maken.


In de nieuwsbrief wordt verder gemeld dat vanaf deze week begonnen wordt met het maker van een duiker aan de Molenveldsingel. Het gaat om het ter plaatse verbinden van de twee aanwezige watergangen. Dit om een betere doorstroming te bewerkstelligen en daardoor de kroosvorming in de vijvers verder tegen te gaan. Als gevolg van de werkzaamheden is het kruispunt Molenveldsingel-Van Brakellaan vanaf 30 mei voor zes weken volledig afgesloten.