Bibliotheek Doesburg start onderzoek naar leners en bezoekers

Bibliotheken zijn steeds op zoek naar manieren om de dienstverlening nog beter te laten aansluiten bij de wensen van het publiek. In de vestigingen van Bibliotheek West Achterhoek, waar Doesburg onder valt, zal daarom binnenkort gedurende een aantal weken een enquête onder de bezoekers worden uitgevoerd.

 

Met het onderzoek wil de bibliotheek de wensen en behoeften van de leners en bezoekers leren kennen en de sterke en zwakke kanten van de dienstverlening in kaart brengen.

 

Aan de bezoekers wordt onder andere gevraagd wat ze vinden de collectie, het personeel en de communicatie. De onderzoeksresultaten worden gebruikt voor concrete kwaliteitsverbeteringen.

 

2 reacties

  1. Frans van der krul

    Suggestie: Betrek bij het onderzoek ook de NIET gebruikers erbij! ER zou wel eens uit kunnen komen dat de laatste prijsverhoging mensen heeft afgeschrikt en hun lidmaatschap hebben opgezegd.

  2. Angelique Ende

    Goede suggestie. Zelf heb ik mijn lidmaatschap dit jaar opgezegd. De vaste kosten zijn voor mij buitenproportioneel voor de paar items die ik in de praktijk per jaar leen. Ik heb even overwogen om mijn lidmaatschap aan te houden als soort ondersteuning van een goed doel. Maar uiteindelijk gingen andere goede doelen dit jaar voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑