Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg houdt zondag 14 december  weer haar jaarlijkse Kerstconcert. Voor dit concert is, inmiddels traditiegetrouw, de samenwerking gezocht met verschillende Doesburgse koren. Dit jaar zijn dat: De Doesburgse Smartlappers, In Ctrl, Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor, N.G.P.M.B. mrt ’53, Per Cantare en Zang en Ontspanningsvereniging.

 

Voor aanvang van het concert zullen de heren van Midwinterhoorngroep Doesburg buiten de tonen van hun midwinterhoorns laten horen. Dit om het concert aan te kondigen en u uit te nodigen naar het St. Martinus Atrium te komen voor het Kerstconcert.

 

Tijdens het concert kan het publiek luisteren naar diverse bekende en minder bekende “kerstige liederen” van het muziekcorps, van de koren en van allen samen. Het thema van het kerstconcert van dit jaar is: Internationaal. Het muziekcorps zal kerstliederen spelen uit verschillende landen.

 

Het kerstconcert op zondag 14 december wordt gehouden in het St. Martinus Atrium, Juliana van Stolberglaan in Doesburg. Aanvang is om 19:30 uur (19:00 uur zaal open) en de toegang is gratis.

Muziekcorps