Bij Welling Doesburg binnen 3 maanden alweer dicht

Na nog geen drie maanden open te zijn geweest heeft Bij Welling Doesburg de deuren alweer gesloten. Waarom het horecabedrijf midden in het toeristenseizoen dicht is, is niet bekend.

De sluiting wordt bevestigd door een medewerker van Bij Welling Duiven. De brasserie in de Meipoortstraat 29 is slechts tweeënhalve maand open geweest.

Aanspreekpunt Nicole Fielt was bij de opening half mei nog wel zo opgewekt. Ze repte over veel enthousiasme tijdens de opening en keek met goed gevoel vooruit op het toeristenseizoen.

Eind juli midden in het toeristenseizoen is het alweer voorbij. De horecazaak is gesloten en de telefoon wordt niet meer opgenomen. Daarmee komt het einde aan weer een horeca-avontuur is dit toch wel roemruchte Doesburgse horecapand.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑