Black Swan op openlucht filmavond bij Hotel Doesburg

De film Black Swan wordt op 27 juli vertoond tijdens de eerste aflevering van de openluchtfilmavond in Doesburg. Plaats van handeling zijn de trappen bij Hotel Doesburg. De film is gratis te bezichtigen.


Al jaren kent Doesburg en omgeving de buitenfilm van filmhuis “het Badhuis”. Op diverse locaties werden films vertoond. De laatste jaren regelmatig op ‘het Roggepleintje’.


Dit jaar wordt in samenwerking met Hotel Doesburg op 2 data (27 juli en 17 augustus) de film weer gratis aangeboden. Een eigen bijdrage wordt daarbij op prijs gesteld.


U kunt hiervoor terecht op de trappen direct naast Hotel Doesburg. De film start rond half tien bij het invallen van de duisternis. Er zijn met name zitplaatsen beschikbaar op de trappen van het hotel. Het  filmhuis zal zorgen voor een veertigtal kussentje waarop plaats genomen kan worden. Net zoals andere jaren kan men er ook voor kiezen een eigen stoeltje mee te nemen; deze wordt dan boven aan de trappen gezet.


Een flink schermdoek, wat opgesteld staat, geeft goed beeld voor alle bezoekers. Bij hevige regenval wordt de filmvertoning verplaatst naar de volgende dag.


Vrijdag 27 juli wordt de film “Black Swan” vertoond, dé topfilm van 2011. Vooraf kunt u uiteraard heerlijk gaan eten in het hotel aan de IJssel. Vooraf en in de pauze kunt u iets te drinken halen bij Hotel Doesburg.

1 reactie

  1. Richard Kok

    Wie is aanwezig bij deze openluchtfilm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑