Bløf-tributeband TeBoven treedt op in Martinikerk in Doesburg

Een kerkdienst met muziek van de Nederlandse band BLØF, dat is wat op zondag 7 september 2014 gaat plaatsvinden in de Martinikerk in Doesburg. De bijzonder geslaagde Elvisdienst van vorig jaar krijgt zo een vervolg met muziek van eigen bodem. Het thema van de viering is ontleend aan een van de songs van deze populaire band: ‘Welkom thuis’.

 

Voor deze popdienst is de BLØF-tributeband TeBoven vastgelegd. Deze vijfkoppige band verstaat het als geen ander om de songs van BLØF te vertolken. Ds.Chris Kors verzorgt weer de verbindende teksten.

 

De BLØFdienst begint om 18.30 uur. Na afloop van de viering gaat TeBoven nog een uurtje door met een miniconcert. Tijdens dat concert is er ook gelegenheid om wat te drinken te halen. Iedereen is van harte welkom. Een vrije gift wordt gevraagd om de kosten van deze bijzondere viering te kunnen dekken.

2 reacties

  1. Adriaan Vink

    In het dagblad ‘De Gelderlander’ werd aangegeven dat de kerkdienst met muziek van de Nederlandse band BLØF
    ’s middags zou plaatsvinden!

  2. Richard Kok

    Aanvankelijk was dat ook zo Adriaan, maar omdat er bij Kings Place een optreden plaatsvindt, is het concert in de kerk qua aanvangstijd verschoven. De tijd, zoals op DoesburgDirect.nl staat, klopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑