Volgende week donderdag 14 mei is het Hemelvaartsdag, de dag van de Ubbink City Challenge in het kader van Doesburg 777 jaar! ZON Doesburg heeft vorig jaar besloten om een bijdrage te leveren aan deze dag door ondersteuning beschikbaar te stellen voor het organiseren van deze sportieve dag in Doesburg.

 

Het Zakelijk Ondernemers Netwerk (ZON) Doesburg bestaat uit ondernemers die in Doesburg wonen of werken. Naast netwerken en kennis delen is het leveren van een bijdrage aan sociaal maatschappelijke doelen in Doesburg een belangrijk speerpunt. Verbinding is daarbij een soort toetsingskader om te bepalen of een project aansluit bij onze doelstelling.

 

De City Challenge voldoet daar zeker aan gezien de doelgroep jong en oud, Doesburgers, samenwerken in teamverband, andere teams ontmoeten, toegankelijk voor iedereen, bijdrage sportverenigingen, enz. Voor dit project hebben we geen geld maar “organisatietalent” beschikbaar gesteld. Het belooft een prachtige spannende en uitdagende dag te worden waarvoor je je nog steeds kan aanmelden via de website van Doesburg 777. Deelname is gratis!!

 

Ben je niet op vakantie, hoef je niet te werken, ben je in Doesburg maar nog geen plannen? Vraag dan nu nog je buren, vrienden, familie of teamgenoten om deel te nemen aan deze activiteit. Op een interactieve wijze wordt je langs de zeer diverse sportieve onderdelen geleid in de stad, maak je lol en ga je onderling de strijd aan voor de hoofdprijs! Maar meedoen is veel belangrijker. De centrale verzamelplek is 0313 waar we starten en afsluiten en waar gelegenheid is voor een hapje en drankje.

 

Twijfel niet maar doen! Schrijf je vandaag nog in via dit formulier.

 

Joost Holweg

Namens ZON Doesburg