Soms zeggen foto’s meer dan woorden. Daarom in deze maandelijkse blog van de Buurtacademie, foto’s van de verbouwing. Daarbij een korte toelichting. Wij zijn inmiddels op de helft van de verbouwing. Door alle mensen wordt hard gewerkt, en dat is te zien ook. Er is gesloopt, bedrading gelegd, nieuwe wanden geplaatst, geschilderd en er wordt zelfs al gewerkt aan de vloeren.

 

Het is een komen en gaan van vakmensen en ondertussen gaan alle dagelijkse zaken door. Ik kan het dan ook niet voorbij laten gaan om te benoemen waar wij naast de verbouwing zoal mee bezig zijn  (geweest).  Het mobieltjesproject heeft opnieuw plaatsgevonden, het 70/80/90-tig jaren feest in de Beumerskamp, er wordt gewerkt aan de Beursvloer van 3 november 2014 en via het Doesburgerinitatief worden inwoners met elkaar in contact gebracht.

 

Maar ook wordt er teruggekeken op een geslaagd project ‘Huiselijk Geweld’ waarin het Miekes in samenwerking met Movira prachtige voorstellingen voor vrijwilligers uit heel Doesburg heeft gegeven. Het onderwerp ouderenmishandeling is op bijzondere manier onder de aandacht gebracht. Het mag geslaagd noemen nu zelfs vanuit andere gemeenten belangstelling is getoond om het concept over te nemen.

 

En voordat we naar de foto’s gaan de laatste update van de verbouwing. Op 27 juni wordt de verbouwing afgerond en start de bibliotheek met inrichten. Vanaf 4 augustus is alles ingericht en kunt u op de nieuwe locatie gebruik maken van de faciliteiten van de bibliotheek. Wilt u het met eigen ogen zien en de verbouwing volgen, loop eens binnen. Op 10 september van 10.00-16.00 uur vindt de officiële opening plaats, dus noteer de datum vast in uw agenda.

 

Ook tijdens de verbouwing blijft de Buurtacademie verbinden!

photo-246 photo-245 photo-244 photo-243 photo-242 photo-241 photo-240 photo-239

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esther

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esther Bosgoed

Coördinator Buurtacademie Doesburg

www.buurtacademiedoesburg.nl