Op 17 januari is een oude bekende te gast in Gasthuiskerk Doesburg. De Blue River Jazzband bestaat uit rasechte jazzartiesten als Robert Duis, Ruud Petri, Maarten de Nes, Rob Bakker en Nico Adriaans.

De band speelt klassiekers als Basin Street Blues, Blue River of I’m crazy ‘bout my Baby. Met een repertoire van klassiekers in een hedendaags en jazzy jasje wordt dit concert een echte ‘Trip down memory lane.’

Het trio Sweet Silver bestaat uit Sabine Harmsen, Marjolein Abbink en Sabine Oostveen. Heerlijke driestemmige nummers van vroeger, in een hedendaags en jazzy jasje. Samen met de zeer geroutineerde musici van de Blue River Jazzband neemt dit trio het publiek mee op een trip ‘down memory lane.’

Het concert begint om 14.30 uur en een toegangskaart kost 7,50 euro per persoon te bestellen op www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.