Bo Jansen uit groep 5 van de Horizon Ooi is winnaar geworden van de tekenwedstrijd van Sjors Sportief. De tekening van Bo kreeg de meeste stemmen. Als winnaar van de tekenwedstrijd mag Bo met de klas een middag gratis zwemmen in Zwembad Den Helder.


Breedtesport Doesburg biedt basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingscursussen van sportorganisaties in en rondom Doesburg. Om de start in te luiden is er een tekenwedstrijd georganiseerd. Er kon via www.sjorssportief.nl gestemd worden op zes tekeningen. En de winnaar is Bo Jansen van de Horizon Ooi.


De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2012 te fabriceren. Er zijn bijna 200 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg.


Er is 596 keer gestemd op de zes tekeningen die op Sjorssportief.nl geplaatst zijn. Uiteindelijk heeft de tekening van Bo Jansen uit groep 5 van de Horizon Ooi de meeste stemmen gekregen, maar liefst 30 procent.


De tekening van Bo komt voorop het Sjors Sportief boekje dat 27 januari 2012 uitgedeeld gaat worden aan alle kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisscholen uit Doesburg. Als winnaar van de omslatekening mag Bo met de klas een middag gratis zwemmen in Zwembad Den Helder. Mogelijk gemaakt door Zwembad Den Helder.


Zie ook:
Stemmen op mooiste Doesburgse kindertekening