Boekenmarkt Doesburg op 20 mei in Gasthuisstraat

Na het succes van de Boekenmarkt in 2011 komt er een tweede editie. Tweedehands Boekenwinkel De Trilogie uit Doesburg houdt op zondag 20 mei de tweede boekenmarkt in de Gasthuisstraat in het centrum van de Hanzestad Doesburg. De markt wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Professionele boekhandelaren uit het hele land zullen op ruim 50 kramen een gevarieerd aanbod presenteren waarbij veel handelaren gespecialiseerd zijn in een bepaald genre.


De Boekenmarkt valt samen met de Doesburg Mosterd Muziekdag. ‘Op 20 mei wordt ook de Doesburg Mosterd Muziekdag gehouden in het centrum van de stad en zijn de winkels geopend. Doesburg is dus de plek voor een boekenmarkt in een sfeervolle entourage’, aldus Henk Steinvoort van De Trilogie.


De Trilogie is sinds 2010 gevestigd in een prachtig Art Deco pand in de Gasthuisstraat 16 in Doesburg. Voor meer informatie over de boekenmarkt: trilogiedoesburg@gmail.com


Foto: W.J. v.d. Sluijs

1 reactie

  1. Henk Brassien

    Op zoek naar een boek van of over Tolkien? HOBBITHUNTER BOOKSHOP staat op de markt met heel veel boeken van en over Tolkien.
    Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑