Borden hondenpoepactie Beumerskamp verdwenen

De door kinderen op de Beumerskamp zelfgemaakte borden om hondenpoep op het grasveld bij een van de vijvers in hun buurt tegen te gaan, zijn weg. Waar de borden zijn, is niet bekend. Onlangs maakten buurtkinderen zelf borden om hondenbezitters te wijzen op de overlast die hun huisdier bezorgen aan spelende kinderen.


Buurtbewoners Cindy van Oostrom denkt dat borden mogelijk in de vijver zijn gegooid. Daarvoor waren ze al enkele malen omgevallen. De borden hebben er zo’n tien dagen gestaan en moesten hondenbezitters wijzen op het feit dat spelende kinderen veel last hebben van hondenpoep op het grasveld bij de vijver.


Een andere buurtbewoonster laat weten dat niet iedere hondenbezitter te spreken is over de spontane actie. Het aanspreken van een hondenbezitter nadien diens huisdier een verse drol op het gras had gedeponeerd, werd beantwoord met een grote mond.


De actie met de zelfgemaakte borden werd mede op poten gezet omdat herhaaldelijk aan de bel trekken bij de gemeente tot niets leidde. Buurtbewoners van Beumerskamp doen nog een keer het verzoek aan buren om de klachtenlijn van de gemeente (0313-481390) te bellen wanneer ze last hebben van poepoverlast. Dan weten ze dat het ernst is, zo laat een van de bewoonsters weten.


Zie ook:
Bewoners Beumerskamp in actie tegen hondenpoep

1 reactie

  1. Yvonne

    Ja dat van die poepoverlast zal best lastig zijn.
    Maar weten kinderen wel hoe ontzettend irritant ze zijn en overlast bezorgen.
    En probeer je dat op een beschaafde manier te bespreken….nou dan krijg je van alles naar je hoofd…..
    Dus als je wil dat de poep opgeruimd wordt,dan zul je met de eigenaren gaan praten,maar poepen op een niet verboden veld is dus nog steeds niet verboden,net als gillende kinderen de hele zomer in de straat ook niet verboden zijn,maar ook reuze irritant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑