Bouw uitbreiding skatebaan in volle gang

De uitbreiding van de skatebaan bij jongerencentrum 0313 in Doesburg is in volle gang. Bijzonder is dat ook de skatende jeugd meehelpt met het uitbreiden van ‘hun’ baan. Eind deze week hopen de bouwers klaar te zijn.


Zowel professionele medewerkers als de skatende jongeren steken de handen uit de mouwen. Woensdag vonden tot ’s middags laat nog werkzaamheden plaats. Volgens wethouder Willem Bouman moet eind deze week de vernieuwde baan af zijn.


Bijzonder aan dit project is dat de jongeren continue betrokken zijn bij de werkzaamheden. Zo hebben ze zelf het ontwerp van de baan gemaakt en werken ze deze week actief mee.


Sinds 2007 beschikt Doesburg over een skatebaan bij jongerencentrum 0313. De baan is erg populair onder jongeren, niet in de laatste plaats vanwege de combinatie met het jongerencentrum. De kosten voor uitbreiding van de skatebaan worden gefinancierd uit het potje ‘Kleine Stedenbeleid’.


Zie ook:
Ontwerp uitbreiding skatebaan bij jongerencentrum 0313

3 reacties

  1. Niek Slinger

    De laatste loodjes vandaag. Het is allemaal erg mooi geworden. Nu is het wachten totdat alles is uitgehard en we erop kunnen skaten. Iedereen die heeft geholpen dit voor elkaar te krijgen bedankt!

  2. Niels

    Het was een leuk project om aan te werken. Veel plezier ermee!!

  3. Lotte

    Alleen jammer dat de skatebaan geopend word zonder dat de JONGEREN het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑