Camping Het Zwarte Schaar in Doesburg beschikt sinds kort over een nieuwe bowlingbaan. Speciaal voor 50+’ers is er op elke dinsdagmiddag twee uur lang een speciale bowlingmiddag. Deze begint om 14.00 uur en deelname bedraagt 5 euro per persoon.

 

Op 15 februari is bij de horeca van Camping Het Zwarte Schaar, het gloednieuwe en gelijknamige Led bowlingcentrum in gebruik genomen. ‘Wij zijn echter niet zomaar een bowling centrum. De naam zegt het al,  bij ons wordt er gebowld op banen, die gekleurd worden met led verlichting. Dit zorgt voor geweldige licht effecten. Aan het eind van de banen hangen videoschermen waarop videoclips kunnen worden afgespeeld. Hierdoor is het mogelijk om leuke thema middagen/avonden te houden.  Je kunt denken aan jaren 70 party’s en discofeestjes. Voor alle doelgroepen zijn er thema’s’, aldus Jolanda Verboom

 

Naast het bowlen is er ook een gezellige bar en zitruimte. Led bowling theater Het Zwarte Schaar is, naast een gezellig uitje met vrienden, ook geschikt voor bedrijfsfeesten en om verjaardagen te vieren. Daarvoor zijn speciale arrangementen in het leven geroepen, ook buiten de reguliere openingstijden.

 

Verboom: ‘Wij beschikken ook over bowlingbumpers, zodat zelfs de onervaren bowlers het leuk vinden. Wij vinden het ook heel belangrijk dat ons bowling theater door iedereen gebruikt kan worden.  Of  je nu alleen bent of met een groep. Daarom organiseren wij iedere dinsdag middag van 14.00 tot 16.00 uur, speciaal bowlen voor 50 plussers. Bent u met een groep of alleen, kom dan bij ons gezellig een middagje bowlen met leeftijd genoten voor  € 5 per persoon inclusief een kopje koffie of thee’.

Bowling Zwarte Schar