Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg staat te koop

Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg staat in de etalage. Het horecabedrijf wordt te koop aangeboden op een horecakoopsite. De advertentie waarin het bedrijf wordt aangeboden is op 19 januari geplaatst.

 

Op Misset Markt, de gespecialiseerde website voor horecaprofessionals, wordt de eetgelegenheid te koop aangeboden. Het pand en de inventaris verkeren volgens de advertentie in goede staat en de keuken is in 2013 voorzien van een nieuwe vetput en het pand is gelijktijdig voorzien van een nieuw alarmsysteem.

 

Het restaurant kreeg de laatste tijd goede kritieken in Doesburg en omgeving. Daarnaast is het huidige ondernemerspaar erg actief op sociale media. Enkele jaren geleden kreeg Het Zesde Zintuig landelijke bekendheid door deel te nemen aan het tv-programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant.

 

Eigenaresse Hannie Vos laat in een toelichting weten dat er veel horecazaken zijn in Doesburg en er nog een paar in de planning zitten, en dat met het oog op de toekomst het verstandig is om aan een ander avontuur te denken. ‘We zijn bezig met een ander project, buiten Doesburg. Maar Het Zesde Zintuig blijft gewoon open totdat het is verkocht. Dus gasten kunnen gewoon blijven komen en reserveren’, aldus Vos.

 

 

5 reacties

 1. Willy van Dooren

  doesburg en eten…velen hebben dit pand al overgenomen maar ook die gingen het niet redden net als meerdere eetgelegenheden.
  tja…het blijft een probleem eten en doesburg (behalve bij de chinees dan)……

 2. robert duis

  @W van Dooren.

  “Eten en Doesburg” ….. is het zelfde als: “Eten en Dieren en Arnhem en Amsterdam en London en Tokio”.

  Het succes van een ondernemer – in dit geval een restaurant – valt en staat met de ONDERNEMER “himself!”

  In dit pand was circa 10 jaren geleden een Italiaans Restaurant gevestigd en dat restaurant “Liep als een (Snel) – Trein!”

  “Eten en Doesburg” is een verband c.q. een veronderstelling of constatering welke derhalve niet ter zake doend is.

 3. Willy van Dooren

  @robert als je goed kijkt in doesburg en in al die 10tallen jaren ziet hoeveel resto’s enz.. hier geprobeerd hebben te overleven dan weet je als inwoner en ziet als inwoner dat doesurg niet een stad is die eten in de eetgelegenheden hier, behalve de chinees, de waag, en de patatzaken/pizza’s…tel nu eens de reso’s die hier hebben gezeten en kijk dan eens even naar wat er nu echt goed loopt….maar goed je ziet wat je ziet..

 4. Richard Kok

  @Willy
  Je speculeert over de reden van in de verkoop zetten. Speculeren is nooit goed. Mijn advies: hou je bij de feiten en die zeggen vooralsnog niets over lage omzetten of lage bezoekersaantallen.

 5. Gert-Jan Tas

  Tip:
  Kijk eens naar die horecagelegenheden die wel langere tijd blijven. Wat hebben die gemeen? Dan weet je vaak waar de schoen knelt.
  Dat geldt overigens niet alleen voor de bedrijfstak “horeca”!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑