Restaurant Het Zesde Zintuig aan de Roggestraat 1 in Doesburg neemt deel aan het televisieprogramma Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Woensdagmiddag 11 augustus waren de laatste tv-opnames met daarbij onder andere presentator John Williams.


Doel van het programma is het restaurant nieuwe impulsen te geven. Dit moet leiden tot meer klandizie en dus een hogere omzet. Woensdagmiddag liep een cameraman, geluidsman en presentator John Williams voor en door het restaurant om opnames te maken.


Volgens de website van het RTL-programma helpen John Williams en zakenvrouw Annemarie van Gaal nu ook bedrijven die op de rand van de afgrond staan. Voorheen werden families met financiële problemen geholpen in het programma.


Het bedrijf en de netelige situatie waarin het verkeert, zal van onder tot boven worden doorgelicht, zo staat te lezen op de website van Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Daarna wordt een stappenplan opgesteld om uit de beroerde situatie te komen.


Restaurant Het Zesde Zintuig staat al een paar weken op de deelnemerslijst van de populaire Restaurant Week, die van 23 tot 29 augustus wordt gehouden. Inmiddels staat ook het nieuwe Restaurant De Liefde op de lijst. Tijdens de Restaurant Week bieden restaurants tegen een gereduceerd tarief een meergangenmaaltijd (lunch of diner) aan.


Een Dubbeltje Op Zijn Kant wordt op 2 september uitgezonden. De aflevering met Het Zesde Zintuig start om 20.30 uur.


Zie ook:
Het Zesde Zintuig in Doesburg deelnemer Restaurant Week