Locoburgemeester Fred Jansen van Doesburg heeft de nieuwe naam en het vernieuwde logo onthuld van de Gymvereniging Vitaal Doesburg. De vorige naam gaf niet goed meer aan waar de vereniging voor stond.

 

In haar welkomsttoespraak wees Ina Timmer, voorzitter van de vereniging, op het enthousiasme waarmee de leden op dinsdagavond aan sport doen in de gymzaal aan de Armgardstraat. Naast conditieoefeningen is er ruimte voor sport en spel, zoals recreatief korfbal, knotsvoetbal, basketbal en andere zaalsporten. En dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. In 2015 hoopt de vereniging haar 45-jarig bestaan te vieren.

 

Locoburgemeester Jansen ging in zijn toespraak in op de gezonde financiële situatie van de vereniging. ‘Voor zo ver ik weet,’ aldus Jansen, ‘verstrekken wij als gemeente geen enkele subsidie aan jullie.’. Na zijn toespraak onthulde hij samen met Ina Timmer het bord waarop de nieuwe naam en het vernieuwde logo te zien was. De nieuwe naam werd gekozen uit een aantal inzendingen van de leden. Het waren Harry en Joke Lenting die de nieuwe naam bedachten.

 

Na het officiële gedeelte was er een gezellig informeel samenzijn van leden en genodigden.

 

De vereniging kent geen ledenstop en nieuwe leden zijn van harte welkom. De secretaris, Paul Lecluse (06-50.60.51.34 of paul@lecluse.eu), geeft hierover graag informatie.