Breedtesport Doesburg wil eind maart een nieuwe website klaar hebben. Op dit moment is de site al in de lucht, maar er zullen de komende tijd nog een aantal zaken worden verbeterd aan de site, zo laat projectcoördinator Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg weten.


De doelstelling van de vernieuwde site is om bezoekers te informeren over tal van activiteiten. ‘Zoals het projectplan “Gezond Doeburg” met alle informatie over de interventies en de 30-minuten-beweeg campagne’, aldus Terpstra.


Verder wil de site een overzicht geven van de sportmogelijkheden in Doesburg en wat Breedtesport Doesburg doet en hoe Doesburgers deze organisatie kunnen bereiken. Terpstra: ‘Daarnaast willen we informatie verspreiden over een gezonde levensstijl en alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Ook wordt het mogelijk om digitaal in te schrijven voor onze activiteiten’.


Breedtesport Doesburg was tot voor kort alleen zichtbaar op Hyves. Met een eigen site wil het een breder publiek bereiken. ‘Ook willen we de Doesburgers graag een totaal overzicht kunnen bieden wat betreft de sportmogelijkheden en –activiteiten in Doesburg. Volgens ons is hier een gebrek aan’.