Broderie d’Art weer naar Doesburg

Broderie d’Art, het atelier van Saskia ter Welle, keert terug naar Doesburg. Vanaf april is het atelier gevestigd in een leegstaand winkelpand in de Gasthuisstraat 16.

‘Onverwacht kwam een droomlocatie beschikbaar: een winkelpand met bijzondere Jugendstil pui, in een karakteristieke straat in het centrum van deze kleine Hanzestad in het oosten van Nederland’, schrijft Ter Welle op haar blog waarin ze de verhuizing van Arnhem naar Doesburg aankondigt.

Volgens Ter Welle zal deze locatie, die ze per 1 april wil betrekken, veel toevoegen aan inspiratie voor haar cursisten. Naast atelier en lesruimte ziet Ter Welle deze ruimte, waar tot voor kort Boekhandel Stein was gevestigd, als ideale locatie voor de ontvangst van couture klanten.

Broderie d’Art is gespecialiseerd in borduurwerken en biedt onder andere cursussen aan waarin basistechnieken van borduren aan de orde komen. Momenteel is het bedrijf gevestigd aan de Sonsbeeksingel in Arnhem.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

1 reactie

  1. henk beijen

    Fijn Saskia dat je weer naar Doesburg komt. Ik wens je veel succes in dit leuke en enigste Jugendstil pand in Doesburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑