Vernieuwde Mensperience Store in Doesburg

De superstore van Only for Men in Doesburg is een nieuw jasje gestoken. Niet alleen is de unieke winkel verbouwd, ook is de brede collectie verder uitgebreid met diverse topmerken. Van Calvin Klein, C.P. Company tot aan Gardeur of Denham.

Bij de Mensperience Store draait alles om een unieke winkelbeleving. Om deze ervaring verder te ontwikkelen is het uiterlijk van de winkel grondig aangepakt. Maar ook het merkenpakket is onder handen genomen.

Bezoekers kunnen nu voor nog meer modemerken bij de Mensperience Store terecht. Van Replay jeans tot design schoenen van Floris van Bommel, en natuurlijk de grote shop-in-shop van Calvin Klein. In deze nieuwe omvangrijke collectie vindt u zowel jeans als menswear. En niet te vergeten de sneakerwall: het casual sneakersegment is namelijk uitgebreid tot een ware schoenenmuur!

Storemanager Frank Corbeek: ‘’We hebben de winkel en het merkenpakket gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de klanten. Zo blijven we verrassen’.

Corbeek: ‘Eind februari is de verbouwing klaar en wij nodigen u graag uit om de vernieuwde Mensperience Store en de nieuwe shop-in-shops te komen bekijken, uiteraard met een lekkere kop koffie in het Mensperience Café. De winkel blijft tijdens de verbouwing geopend’.

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met topmerken in casual, jeans en kostuums. Ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging, een atelier, het Mensperience Café en de barbier – allemaal intern – leveren een bijdrage aan de unieke beleving. Met de vernieuwde Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

1 reactie

  1. henk beijen

    Nu nog pepe jeans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑