Kings Place Doesburg stopt definitief per 31 maart 2016

De kogel is door de kerk. Kings Place Doesburg sluit definitief de deuren. Op 31 maart 2016 gaat de deur voorgoed op slot.

It’s over, laat Kees van Doorn weten. ‘Casey’ van Doorn voelt zich leeg van binnen nu hij kenbaar heeft gemaakt dat het definitief voorbij is met Kings Place. Eerder liet hij al weten eind 2015 te stoppen, maar kon toch nog een paar maanden door.

Van Doorn zet nog alles op alles om de laatste weken er een feest van te maken in zijn museumkroeg aan de voet van de Martinikerk in het centrum van Doesburg. De laatste maand staat zijn horecabedrijf in het teken van ‘Casey is leaving the building’.

Zo is er zondag 6 maart om 15.00 uur een optreden van Delta Rock, een band die afgelopen jaren regelmatig optrad bij Kings Place. Op vrijdag 11 maart zet dj Martijn ‘de boel op de kop’ en op 20 maart treedt onze Doesburgse Elsvis, Maarten Jansen, op.

‘Tien jaar geleden toen ik begon kwamen gasten op vrijdagmiddag uit het werk nog even naar de kroeg en was het zaterdag na de voetbalwedstrijd druk. Maar die tijden zijn veranderd. De jeugd heeft andere ideeën. Ze drinken thuis in en komen dan in polonaise binnen. Dat levert te weinig op’, liet Casey DoesburgDirect.nl in december vorig jaar weten toen het voortbestaan nog onduidelijk was. Nu is het definitief. Op 31 maart gaat de deur definitief op slot.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

2 reacties

  1. henk beijen

    Jammer, het was er altijd gezellig. Ik kan bijna niet geloven dat dit soort kroegen verdwijnen uit het straatbeeld.

  2. Frans Schilderman

    En toch gebeurd het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑