‘Brugaanbiedingen’ winkels na heropening IJsselbrug in Doesburg

Doesburgse ondernemers gaan de heropening van de IJsselbrug groots vieren met aanbiedingen en acties. Dat gebeurt op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari, kort nadat de brug weer open is voor verkeer.

Op initiatief van een aantal ondernemers uit de Kerkstraat waaronder Loet, Avanti, Delikasa, LekkerszenZo en BijOnsKado is het idee geboren om ‘ter ere’ van de heropening van de IJsselbrug op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari extra aandacht te besteden aan dit heuglijke feit.

De ondernemers willen laten merken dat ze weer van alle kanten bereikbaar zijn voor klanten en dat bezoekers weer volop bij ze terecht kunnen voor horecabezoek, boodschappen en andere inkopen.

Het idee van de initiatiefnemers is dat iedere ondernemer op deze dagen een of meerdere eigen passende ‘brugaanbiedingen of –acties’ heeft ter opluistering van de brugopening.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

 

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Graag waarde bonnen om te tanken ivm het vele omrijden en gratis parkeren, idee voor gemeente om ook wat te doen? Gebak, zoetigheid enz in de vorm van een brug!

 2. Theo Houkes

  Nee man bungeejumpen met de gemeenteraad en de burgemeester das pas een opening van de brug dat zet Doesburg echt op de kaart

 3. Wim Robbertsen

  hahaha @theo 🙂
  stiekem vind ik dat een briljant idee

 4. Frans Campagne

  Het Doesburgse stadsdraaiorgel de Erica zal aanstaande zaterdag ook aanwezig zijn om de actie van de winkeliers muzikaal te ondersteunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑