Sportcenter Bodycontrol aan de Leigraafseweg in Doesburg voegt een nieuw concept toe aan haar diensten. Het gaat om de Slim Belly, een gordel die via een pneumatische pomp wordt opgeblazen en leeggemaakt, en voor figuurcorrectie van de buik moet zorgen.


Op 9 januari van 10.00 tot 15.00 uur presenteert Bodycontrol de Slim Belly tijdens de open dag van de sportschool. Vanaf dat moment is het apparaat beschikbaar voor leden van de sportschool.


De Slim Belly is een apparaat dat ervoor zorgt dat de doorbloeding in de buikzone zo optimaal is. Doorbloeding is belangrijk om tot vetverbranding te komen. Bij regulieren conditietraining raakt de buik niet voldoende doorbloedt om tot vetverbranding over te gaan.


Het nieuwe apparaat bevordert de doorbloeding dusdanig dat voor de energietoevoer vet uit het buikgebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainings- en voedingsplan worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit, laat Sportcenter Bodycontrol weten op haar website.