Burgerbosje in Doesburg valt in de prijzen

Initiatiefnemers van het “Burgerbosje” aan de Panovenweg in Doesburg hebben deze week bericht gekregen van de jury van Kern met Pit het dat ze met dit project een prijs hebben gewonnen. Letterlijk wordt in de brief gesteld: ‘Het afgelopen jaar hebben jullie hard gewerkt aan jullie project (Burgerbosje). De jury van Kern met Pit heeft de vorderingen hiervan het afgelopen jaar gevolgd en heeft gezien dat jullie het project met succes hebben afgerond. We nodigen jullie dan ook van harte uit voor de prijsuitreiking. Op deze feestelijke bijeenkomst blikken we terug op het project waarna jullie het predicaat “Kern met Pit” ontvangen’.


Ook het gemeentebestuur van Doesburg is uitgenodigd voor deze bijeenkomst die op 19 januari in Huis de Voorst in Eefde zal plaatsvinden. Er is tevens een bedrag van 1000 euro  aan de prijs verbonden.


Hoewel het meeste werk nu al is verzet, is pas volgend jaar zomer het project op zijn mooist als het koolzaad en de bloemen zijn te bewonderen en de meidoornhaag voor het eerst tot bloei zal komen.


Een Burgerbosje is een stukje natuur dat gezamenlijk door een groepje burgers wordt aangelegd. Iedereen die daar plezier aan heeft, kan meedoen. Het project is in Doesburg gelegen op de hoek van de Verhuellweg en de Panovenweg en is een initiatief van GroenLinks-Doesburg.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Beste Mensen,
    Gelukwensen met winnen van de Kern met Pit prijs voor het Burgerbosje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑