De Buurtacademie Doesburg heeft sinds deze week een website. De site is te bereiken via www.buurtacademiedoesburg.nl en bevat informatie over de verschillende onderdelen van de Buurtacademie, de organisatie die zichzelf beschrijft als ontmoetingsplek, trefpunt en vraagbaak voor inwoners, vrijwilligers en organisaties van Doesburg.

 

‘Met het nadenken over deze website is men al lange tijd geleden gestart, en helemaal af wordt hij waarschijnlijk nooit, maar iedereen kan hem nu bewonderen. Natuurlijk hopen wij dat het niet alleen bij bewonderen zal blijven. Wij hopen dat iedereen in en om Doesburg in groten getale naar onze site zal komen om te zien welke activiteiten zich zoal op de Buurtacademie afspelen en daaraan ook deel te nemen’, aldus Guido Wasterval, Coördinator Buurtacademie Doesburg

 

Op de site onder andere informatie over de Taalwerkplaats, inloopactiviteiten door Caleidoz, Loopbaanburo Bob, vrijwilligerswerk en over de verhuur van ruimtes.

 

Waterval: ‘Ook kunt u zich aanmelden als vrijwilliger of met een vrijwilligersvacature, meedoen aan een cursus of trainingsactiviteit of zelf het initiatief nemen tot een activiteit en hiervoor bij ons een ruimte bespreken’.