Deze of Gene in de Meipoortstraat gaat verhuizen. De cadeauwinkel neemt het pand over van de buren, waar tot voor kort Kadoes was gevestigd.

De winkel verhuist omdat de setting sfeervoller is, laat Erwin van Engelen weten. Momenteel wordt het pand onder handen genoemd en Van Engelen hoopt op 1 mei de winkel in de Meipoortstraat 18 te openen.

‘In Heusden-Vesting hadden we een klein, maar zeer sfeervol en monumentaal pand. Toen wij naar Doesburg kwamen, waren we op zoek naar een pand met net zoveel karakter en een prima ligging. Helaas was het pand dat wij voor ogen hadden op dat moment niet te huur. We gingen voor Meipoortstraat 16 met de gedachte: “Als het toch een systeemplafond heeft, dan maar een zwarte doos”. Van die zwarte doos hebben we best iets sfeervols gemaakt, maar we hielden onze ogen open voor een overstap naar een authentieker pand’, aldus Van Engelen.

Van Engelen vervolgt: ‘We hadden inmiddels veel contact met onze buurvrouw Marianne van Kadoes. Toen zij aangaf dat ze wilde stoppen, grepen we de kans met beide handen aan. DEZE of GENE zal niet veel veranderen, maar de setting wordt zoveel sfeervoller. We zijn al een paar weken bezig om het pand naar onze smaak aan te passen en hopen op 1 mei ook daadwerkelijk te kunnen openen op Meipoortstraat 18.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg