Caféplan van Judith Peters gaat niet door

Judith Peters gaat geen café starten in Doesburg. Dat laat de zangeres weten. Reden voor het toch niet doorgaan van het caféplan is dat de persoon met wie het horecabedrijf zou worden gerund op het laatste moment is afgehaakt.

 

Peters laat op Facebook weten dat het plan op het laatste moment is afgeblazen. ‘Dinsdag kregen we een telefoontje van D. (de persoon die de kroeg zou gaan runnen, red.) dat ze drie dagen daarvoor een geweldig aanbod heeft gekregen om een ander horecaproject te gaan doen. Totaal onthutst horen we haar verhaal aan, maar een “sorry en ik vind t heel rot voor jullie” is waar we het mee moeten doen’, aldus Peters.

 

Peters vervolgt: ‘Ik kan best begrip opbrengen voor iemand die voor haar eigen toekomst kiest. Begrip opbrengen voor iemand die voor zichzelf kiest wanneer je in zo’n ver stadium bent met een partij, ongeachte de consequenties, niet alleen voor ons, maar ook voor alle betrokken partijen, kan ik absoluut niet’.

 

Door het ontbreken van een leidinggevende voelen Peters en Gerritsen zich genoodzaakt het plan definitief af te blazen. ‘Teleurstelling en een nare nasmaak is het enige dat wij overhouden aan het hele plan, dat wat de grootste uitdaging van 2014 had moeten worden’, aldus Peters.

 

Judith Peters is een veel gevraagde zangeres die in de winter vaak optreedt in Oostenrijkse skidorpen en ’s zomers veel optredens heeft aan de Spaanse kust.

 

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Ik meld me hierbij aan om een café te runnen!Ken meerdere die je willen steunen!

 2. Frank Moorman

  Ik heb wel bewondering voor ondernemers die in de binnenstad van Doesburg nog iets willen beginnen. Zeker gezien de ronduit belachelijke trage en ontremmende medewerking van de gemeente.
  Ik heb geen bewondering voor de ondernemer die de schuld van het niet doorgaan van hun onderneming publiekelijk in de schoenen schuiven van een toekomstig partner/medewerker.
  Dit alles onder het motto, in ben toch eerlijk, ik zeg wat ik vind en daarbij regelmatig mensen/ doelgroepen weet te kwetsen.
  Deze houding bevestigd wellicht dat er een goede keuze gemaakt met wie in zee te gaan.
  Ik hoop wel dat de onderneming alsnog doorgaat , zeker voor Doesburg, een ruimer aanbod van Horeca is mijns inziens altijd goed.
  Echter met de houding die de ondernemer nu uitstraalt zal de gunfactor niet hoog liggen.

 3. Frank Moorman

  ontremmende moet remmende zijn

 4. Judith Peters

  Het gaat er niet om “wie schuld is” daar blijkt iedereen zich druk over te maken. Het gaat om “de rede” dat het café niet doorgaat. Wij steken ook een hand in eigen boezem, dat we beter niet te veel op een derde persoon hadden moeten leunen. Het feit blijft dat het afhaken van de persoon in kwestie de enige rede is dat wij van onze plannen moeten afzien. Wat betreft de gunfactor, daar moet ik Frank Moorman helaas alleen maar gelijk in geven. Bij de Doesburgers ben je al snel uitgespeeld, wanneer je je mening geeft. So be it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑