Caleidoz houdt proeverij met vriesvers maaltijden

Om de zelfredzaamheid van mensen met een conditionele beperking te ondersteunen, levert welzijnsorganisatie Caleidoz vriesvers maaltijden in Doesburg. Uit een catalogus met een ruim assortiment is het mogelijk een keuze te bestellen.

 

Dit hoeft niet perse wekelijks maar kan naar behoefte. De maaltijden zijn na tien minuten in de magnetron klaar voor consumptie. De bestelling wordt door vaste vrijwilligers aan huis bezorgd. Dat laat Hanny Berendsen-Meurs van Caleidoz weten.

 

Op woensdag 28 januari houdt Caleidoz in samenwerking met Apetito een gratis proeverij. Na een korte uitleg door een medewerker van Apetito worden er diverse maaltijden geserveerd. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en een informatiepakket mee te nemen.

 

Wanneer belangstellenden tot de bovengenoemde doelgroep behoren en wonen in Doesburg, Angerlo, Giesbeek of Lathum, dan zijn ze van harte welkom om aan de proeverij deel te nemen. ‘Indien u afhankelijk bent van vervoer mag uw begeleider ook mee proeven’, aldus Berendsen-Meurs.

 

Aanmelden kan vóór vrijdag 23 januari bij Caleidoz via telefoonnummer 0316-526994. De proeverij start om 12.00 uur en wordt gehouden op de Caleidoz-locatie Beumerskamp aan de Breedestraat 39.

 

1 reactie

  1. Theo Houkes

    beste mensen als je zelf niet meer wild of kunt koken is dit een super alternatief deze maaltijden heb ik zelf al eens gegeten primma niks op aan te merken en voor grote eters zijn er ook grote porties en voor het geld hoef je het niet te laten thuis koken is duurder primma ga het gewoon zelf proberen zou ik zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑