Chauffeurs van de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en Omstreken (Plusbus) zijn zaterdag 3 september in het zonnetje gezet. Dit vanwege het 20-jarig jubileum van de organisatie. Dit maal zaten de chauffeurs niet zelf achter stuur, maar werden ze vervoerd voor een verrassingsmiddag. Om 14.15 uur werden de chauffeurs verwacht op thuisbasis De Linie in Doesburg. De reis met de enthousiaste chauffeurs, die niet van het programma op de hoogte waren, ging eerst naar De Herberg in Vorden. Voorzitter Jan Ridt sprak onder het genot van een kop koffie de chauffeurs toe en liet de twintig jaar nog even de revue passeren.


Daarna volgde de kastelenroute in het mooie landschap rondom Vorden. Nadat de Feestcommissie voor de innerlijke mens had gezorgd, werd ’s avonds het Brits Promsconcert met als thema: Journey to Britain in de sporthal in Vorden bezocht. Een muziekspektakel met ruim tachttig muzikanten, die nummers brachten van Lord of the Dance, James Bond en Bohemian Rhapsody.


Op 16 september houdt de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en Omstreken (Plusbus) van 16.00 uur tot 18.00 uur een receptie voor genodigden bij Hotel Doesburg.


Zie ook:
Plusbus Doesburg en Omstreken bestaat 20 jaar