Snoepwinkel LekkerszenZo in de Kerkstraat in Doesburg heeft het assortiment uitgebreid met een opvallend product. Sinds deze week zijn chocoladerepen te koop met een wikkel waarop een oude ansichtkaart van Doesburg staan afgebeeld.

 

‘We hebben gekozen voor vijf herkenbare straten, die zowel voor Doesburgers als toeristen ook nu nog herkenbaar zijn. Het zijn kaarten van rond 1900/1920 van de Kerkstraat, Koepoortstraat, Ooipoortstraat, Veerpoortstraat en Meipoortstraat. Het is de bedoeling om later nog andere historische afbeeldingen te gebruiken, zeker rond de viering van Doesburg 777’, zo laat eigenaresse Hanneke Hoed van LekkerszenZo weten.

 

De repen zijn volgens Hoed erg leuk om cadeau te geven of als relatiegeschenk voor bedrijven. Hoed: ‘In overleg kunnen we bij voldoende afname ook samen met de klant kijken naar een door hen gekozen kaart. Naast de Doesburgsche Balletjes is dit weer een leuke toevoeging aan het assortiment van LekkerszenZo’.

 

LekkerszenZo was afgelopen week al eerder in het nieuws. De snoepwinkel werd uitgeroepen tot leukste winkel van Doesburg. Het probeert nu namens Doesburg om de leukste winkel van de provincie Gelderland te worden.

LekkerszenZo