LekkerszenZo naar landelijke finale winkelwedstrijd

LekkerszenZo heeft zich geplaatst voor de finale van de wedstrijd Verkiezing van de Leukste Winkel van Nederland. De snoepwinkel van Hanneke Hoed, gevestigd in de Kerkstraat, werd uitgeroepen tot leukste winkel van Doesburg. Daarmee doet het mee met de landelijke wedstrijd. LekkerszenZo kreeg bij de gemeenteverkiezing 151 stemmen. Nummer twee Leuke Meuk moest het doen met 44 stemmen. Etos Doesburg behaalde 6 stemmen. M@nn herenmode drie en Meipoort koffie & thee een stem.

 

Om tot gemeente winnaar uitgeroepen te worden, waren minimaal vijftig stemmen nodig. De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die op 1 maart 2013 van start is gegaan.

 

De eerst volgende stap is de provinciale verkiezingsronde. Bij het bepalen van de provinciewinnaar telt het aantal stemmen voor 50 procent en ook de gemiddelde score telt voor 50 procent mee. Stemmen uit de gemeenteronde tellen gewoon mee, maar iedereen mag wel opnieuw zijn of haar stem uitbrengen.

 

2 reacties

  1. Bas Jansen

    Leuke actie, alleen jammer dat niet alle winkels in Doesburg meedoen. Ik begrijp uit het reglement dat je je als winkel zelf in moet schrijven. Het zou wat mij betreft representatiever zijn wanneer je als winkel uitgekozen wordt door een jury. Er zijn veel meer leuke winkels in Doesburg die wat mij betreft ook erg goed uit de bus zouden komen. Als je uit vijf winkels die meedoen eerste wordt is het natuurlijk leuk dat je wint, maar echt representatief? Hoe dan ook, van harte en het zou natuurlijk fantastisch zijn als ze dan ook eerste van Nederland worden.

  2. Hanzestad Radio

    Ook namens ons van harte gefeliciteerd met dit resultaat.
    Op naar de finale!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑