Pagina ‘Oude Foto’s Doesburg’ groot succes op Facebook

De facebook-pagina Oude Foto’s Doesburg is hard op weg naar duizend ‘likes’. De pagina, waarop oude foto’s van Doesburg worden gedeeld, groeide in ander halve maand tijd naar meer dan 750 fans. De fanpage is een idee van Doesburger Frederik Meuleman. Tijd voor een kort interview met de man achter dit Facebooksucces.

 

Hoe ben je op het idee gekomen?
Het idee is ontstaan toen ik samen met mijn zus oude foto’s van mijn ouders en familie aan het inscannen was. We hebben er een gehele avond over gesproken en herinneringen mee opgehaald. Nooit geweten dat dit zoveel gesprekstof deed opwaaien in de gehele familie kring. Vandaar dit idee, dit uit voorliefde voor (oude) foto’s en zeker voor het mooie Doesburg, deze te delen met veel Doesburgers.

 

Wie is Frederik Meuleman?
Mijn naam is Frederik Meuleman en de oprichter van Oude Foto’s Doesburg op Facebook. Ben 50 jaren jong en ben ruim 30 jaar woonachtig in Doesburg. Mijn vader is geboren in Doesburg, alleen daar kan ik weinig informatie over terug vinden.

 

Wat is het doel van deze fanpage op Facebook?
Doel hiervan is het samen delen van de mooie ouwe tijd, dat is ook gebleken, er worden dagelijks meerdere foto’s gepost door volgers en op iedere foto komen vele reacties. Het aantal foto’s wat ik zelf in het bezit heb, is rond de 700. Ik wil zelf rond de 2 tot 3 foto’s per dag wil plaatsen, maar er wordt gemiddeld tussen de 10 en 20 foto’s geplaatst door iedereen.

 

1 reactie

  1. Edy riewald

    Is het boek ooit gereed gekomen zo ja wat is de prijs en welk verkooppunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑