Xycleservice in Doesburg houdt op zaterdag 9 en zondag 10 maart weer de jaarlijske opstapdagen voor elektrische fietsen. Mensen die meer willen weten over elektrische fietsen of een proefritje willen maken, kunnen op 9 en 10 maart de gehele dag terecht bij Xycleservice op het industrieterrein op Beinum.

 

Tijdens dit weekend kunnen bezoekers de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, uitproberen door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrische fietsen. ‘Wat dacht u van een tweemotorige aangedreven fiets of een zelfrijdende, waarbij u niet hoeft te trappen. Een elektrische mountainbike staat ook klaar om een proefrit mee te maken’, aldus eigenaar Camiel Banda van Xycleservice.

 

Bezoekers kunnen bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen zoals Gazelle, Giant en Sparta, maar ook het exclusieve Achterhoekse merk MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo inclusief accu, is van de partij. Ook zal een nieuw merk genaamd Fylla, met een krachtige motor, keuze uit 5 verschillende accu’s en een vanaf prijs van 1449 euro aanwezig zijn. Kortom voldoende keuze in soorten, uitvoeringen en technieken.

 

Banda: ‘Inmiddels rijzen de brandstofprijzen de pan uit en is een elektrische fiets misschien wel de oplossing voor een lichamelijk en economisch gezonde vorm van voortbewegen en natuurlijk gehéél milieuvriendelijk. U rijdt 100 kilometer voor nog géén 15 cent, als dat niet voordelig en gezond is’.

 

De opstapdagen op 9 en 10 maart zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de koffie/thee staat klaar. Voor meer informatie, Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl

electrische fiets