Chocolaterie Alberdeco verloot drie kiloknallers

Chocolaterie Alberdeco uit Doesburg heeft drie mensen gelukkig gemaakt met een kiloknaller van chocolade. Een daarvan is Doesburger Appie van der Beek. Afgelopen tijd konden deelnemers zich op de site van Alberdeco aanmelden om in aanmerking te komen voor de prijs en de actie onder de aandacht van anderen brengen via sociale media. Ruim zeventig chocoladeliefhebbers namen deel aan de actie.

 

Op Facebook en Twitter liet Chocolaterie Alberdeco weten dat een ieder die de actie zou delen met zijn of haar vrienden en vervolgens zijn of haar gegevens op de contactpagina van www.alberdeco.nl achter zou laten, kans zou maken op een heuse kiloknaller. Eén kilo chocola met daarop een hamer om de brok chocola in stukken te slaan.

 

De actie liep tot 5 februari en heeft er voor gezorgd dat  ruim 70 chocolade liefhebbers zich hebben aangemeld. Uit de loting zijn drie winnaars gekozen namelijk Petra D ’Hert uit Apeldoorn, Sophia Huntink uit Spankeren en Appie van der Beek uit Doesburg. Zij konden zaterdag 9 februari hun chocolade prijs verzilveren.

 

‘Chocolaterie Alberdeco wil graag iedereen hartelijk danken voor het meedoen aan de actie. En wil iedereen er op wijzen Facebook en Twitter in de gaten te houden voor meer acties’, aldus eigenaar Roy Kappert van Alberdeco.

Alberdeco

2 reacties

  1. Armand Vree

    Sinds wanneer heet je Appie van den Brink ??!!
    (haha)(foutje)

  2. Richard Kok

    Armand, dank voor je terechte opmerking. Heb het direct aangepast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑