Christa Falhaber uit Doesburg, onder meer bekend als blogster op DoesburgDirect.nl, is namens GroenLinks Gelderland lijstduwer bij de Provinciale Statenverkiezing op 18 maart.

 

Falhaber is onderneemster van onder andere Senioren Verhuisservice Gelderland, JUVI consultancy en De Verhuisregisseur, en heeft dagelijks met ouderen en mensen met een lichamelijke beperking te maken.

 

Daarnaast is zij fractielid van GroenLinks Doesburg, commissielid van de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Doesburg, mantelzorgster en vrijwilligster voor onder andere het Ouderenproject van de katholieke kerk in Doesburg.

 

‘Het gaat GroenLinks Gelderland om mensen en ik wil er werkelijk alles voor doen dat iedereen een prettig, veilig, gezond en waardevol leven kan leiden. En niet alleen, maar samen met elkaar, eerlijk delend, in onze eigen mooie provincie’, aldus Falhaber die laat weten uit eigen ervaring te weten hoe het momenteel met de ouderen en zorg in Gelderland is gesteld. Ze wil zich hiervoor inzetten.