Doesburg 777 organiseert op donderdag 14 mei de Ubbink City Challenge, als onderdeel van het 777-jarig bestaan van Doesburg. De Ubbink City Challenge is een sportieve dag voor jong en oud van 7 tot 77 jaar met spectaculaire activiteiten.

 

Er wordt gespeeld in gemengde teams van 7 mannen, vrouwen, kinderen, ooms of tantes; alles is toegestaan. De teams worden via WhatsApp langs diverse sportlocaties genavigeerd en onderweg zijn er allerlei uitdagingen, zoals een levend tafelvoetbalspel.

 

Doesburg 777 wordt bij de organisatie ondersteund door Doesburgse ondernemers als Ward Sportprojecten, Time-Out Events, Viking Outdoor en ZON Doesburg. De inwoners van Doesburg worden tijdens de Challenge uitgedaagd voor een spannende en sportieve strijd.

 

De volgende Doesburgse sportclubs leveren een bijdrage: DWV Doesburg, Volleybalvereniging The Phantoms, Unitas, De Rivalen, Bootcamp Doesburg, Tennisvereniging Doesburg 2002, Stepteam Doesburg, Dance Skills.

 

Schrijf je team gratis in via de website www.doesburg777.nl. Je kunt een voorkeur aangeven voor de ochtend (10.00 – 12.30 uur) of de middag (13.30 – 16.00 uur). De afsluiting en prijsuitreiking vinden plaats vanaf 15.30 uur bij Jongerencentrum 0313, in een gezellige ambiance met live muziek, een hapje en een drankje.

 

Ga dus de uitdaging aan en bindt de strijd aan met je buren, je bedrijf, je sportclub, je politieke partij of je vriendengroep. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 maart 2015.

 

De organisatie bestaat uit: Henry Tieben en Daan Remmers, Doesburg 777. Ward Terpstra, Ward Sportprojecten. Jos Pagen, Time-Out Events. Peter Taai, Viking Outdoor, Joost Holweg, ZON Doesburg.