Op zondag 20 december is de Doesburgse Gasthuiskerk in feeststemming. De kerk is gehuld in sfeervolle Kerstversiering. Onder muzikale leiding van Zwaan Stam kunnen bezoekers van 14.40 tot 16.30 uur meedoen aan een samenzang van oude en vertrouwde kerstliedjes: de Christmas Singalong.

Tijdens de eerste editie van de singalong, in december 2014, was de kerk tot de nok gevuld met zangers en zangeressen van alle leeftijden. Sommigen kwamen alleen, anderen met hele gezinnen.

Ook dit jaar kan iedereen die rondom Kerst de onbedwingbare drang in zich voelt opkomen om Stille Nacht en De Herdertjes lagen bij nachte te neuriën of te fluiten in de Gasthuiskerk voluit gaan. U bent van harte welkom.

U hoeft niet geschoold te zijn of mooi te kunnen zingen, en niemand hoeft de teksten uit het hoofd te kennen. Die projecteren we namelijk op een groot beeldscherm. Waar het om gaat is het plezier van het samenzijn, het gezamenlijk zingen en beleven van een paar bijzondere en feestelijke uren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.