Als op 20 december de tweede editie van de Gasthuiskerk Christmas singalong is geweest, moet het mooiste nog komen. Op woensdag 23 december kunnen de kinderen van Doesburg en omgeving vanaf 14.30 uur meedoen aan de première van de Kinder-kerst Singalong.

Heb je zin om te zingen, kom dan ook en zing mee. Je hoeft de teksten niet uit je hoofd te leren, die projecteren we gewoon op een groot scherm, zodat het een beetje op karaoke gaat lijken. Zwaan legt alles luid en duidelijk uit en zorgt voor de muziek.

Je kunt meedoen in je eentje, met vrienden of vriendinnen of met je hele klas. De Gasthuiskerk is natuurlijk versierd met kerstbomen en lichtjes. Het wordt extreem gezellig. Niet missen dus!

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.